Hvad tilbyder vi?

CCMG tilbyder skræddersyede erhvervsarrangementer i udlandet. Vi kan arrangere det meste og praktisk talt overalt i Verden. Måske vil I holde møde på stranden under parasollerne i 30 grader varme? Eller måske skal konferencen afholdes på et moderne hotel i Madrid, med efterfølgende tapas på en historisk restaurant på Plaza Mayor i hjertet af den pulserende storby? Eller skal alle medarbejdere efter mødet river rafte og køre offroad på Sardinien?

Vi har prøvet det før. Vi kender mulighederne i alverdens lande. Det er din garanti for, at arrangementet bliver en succes.

CCMG kan som professionelle arrangører gå den direkte vej pga. af vores mangeårige erfaringer, kendskab til markedet og den store kontaktflade til leverandørerne. Dette kan være med til at spare jeres virksomhed for en masse tid og ikke mindst penge, samt være med til at give jeres kunder/medarbejdere en unik oplevelse de vil huske.

CCMG er bla. medlem af MPI – Meeting Professionals International, CIMPA – Connected International Meeting Planners Association, PATA - Pacific Asia Travel Association & SKAAL International Copenhagen, hvilket er en yderligere garanti for at vi kan leve op til de internationale standarder og udføre opgaven i høj kvalitet.

Det handler om troværdighed.