Incentives

Behovet for at styrke relationerne til kunderne, samt tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere er større end nogensinde. Lad derfor CCMG hjælpe jer med at planlægge rejser, der motiverer og giver deltagerne en ny vinkel på viksomheden.

Incentives - belønningsrejser
CCMG – Congress Consulting Management Group har hele verdenen som arbejdsområde og er en af de arrangører, der har lang erfaring med bla. incentiverejser. Hvorfor forlægge sit arrangement til et andet land ?

Lavere omkostninger
Ved et arrangement f.eks. i Østen kan der spares betragteligt på omkostninger, da både kost, logi, mødelokaler og evt. ekstra arrangementer er billigere. Omkostningerne ved udlandsarrangementerne bliver kun ca. ¼ af hvad man må betale i Danmark. Derimod er selve rejseomkostningerne stadig dyre, men man kan lægge sit arrangement, når rejsemålet har en stille periode.

Kendskab til destinationerne
CCMG har et særdeles godt kendskab til alle de steder på kloden, hvor vi arrangerer rejser. Foruden at vores medarbejdere holder sig opdateret ved jævnligt selv at foretage inspektionsrejser har vi et meget stærkt netværk med professionelle samarbejdspartnere overalt.

En af vores styrker er at være godt bekendt med både kvalitet og begivenheder på destinationen.

Ydelser
De ydelser vi kan tilbyde er bla.:

  • Indledende rammer omkring jeres rejse
  • Udarbejdelse af turforslag
  • Økonomiske rådgivning
  • Hotelreservationer – og indkvartering
  • Kontakt til luftfartselskab
  • Transport