Events/teambuilding i udlandet

Behovet for at styrke relationerne til kunderne, samt tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere er større end nogensinde. Lad derfor CCMG hjælpe jer med at planlægge rejser, der motiverer og giver deltagerne en ny vinkel på viksomheden.

Teambuilding aktiviteter
Teambuilding handler om at lege sig til viden og om at blive udfordret – for at styrke medarbejdernes samarbejde og skabe resultater.

CCMG arbejder kun sammen med de bedste udbydere på markedet, som sikrer jeres virksomhed det optimale.

Nedenfor kan I se et lille udvalg af de aktiviteter vi kan hjælpe jer med at arrangere i forbindelse med jeres teambuilding aktiviteter. Ring eller send en e-mail for mere information.

Land Rover Trophy
Teambuilding bygget over de originale Camel Trophy udtagelser. Prøv kræfter med den danske natur og få meget forskellige opgaver undervejs. Vi sætter jeres samarbejdsevner, kommunikation og opfindsomhed alvorligt på prøve.

Water Action
Et arrangement med nogle af de sjoveste aktiviteter, som man kan byde på: Powerboating med 75 km i timen i vores store 16-personerrs speedbåd med 120 hk eller gummibådsregatta i små 8-personers gummibåde.

Mission Impossible
I er agenter, der med snuhed, taktik og teknisk snilde skal sikre verdensfreden. Adrenalinen når sit højeste, når I skal igennem kodebrydning, pistolskydning, demontering af bomber, afhøring af mistænkte for at løse opgaverne, inden tiden udløber.

Extreme Adventure
De mest spektakulære aktiviteter til lands, til vands og i luften. Vi tilbyder flyvning med helikopter, rappe jetski, 4-hjulede motorcykler eller kraftfulde firhjulstrækkere i svært terræn – evt. kombineret med samarbejdsøvelser.

Save the World
Sæt fokus på kreativitet, kommunikation, samarbejde, vidensdeling og projektstyring, når i skal redde verden. Klimaforandringer og forurering truer eksistensen, og I skal finde løsningerne – og blandt andet bygge vindmøller og etablere et vandkræftværk.