Destinationer

CCMG arrangerer incentives, events, konferencer og møder i alle verdensdele. Alt kan lade sig gøre, fra ballon tur i Australien til konference i Alaska! Her er en kort beskrivelse af nogle de destinationer, som de fleste af de danske virksomheder vælger.

image description

Spanien

Vi kan arrangere incentives, møder, konferencer, events overalt i Spanien både på fastlandet og på øerne. Vi arbejder kun sammen med de bedste 4* plus, 5* hoteller, samt paradores og herregårde overalt i Spanien - fra Bilbao i nord til Sevilla i syd - kan man finde unikke møde – og konferencesteder.

Læs mere
image description

Portugal

Med let adgang med fly til Portugal og med faciliteter i topklasse, er landet på den Iberiske halvø oplagt til konferencer, møder og incentives. CCMG har mange års erfaring med arrangementer i Portugal – og vi arbejder selvfølgelig kun sammen med hoteller og øvrige partnere i topklasse.

Læs mere
image description

Italien

CCMG har omfattende erfaring i arrangementer i skønne Italien. Og vores lokale partnere er vant til at håndtere både små og meget store grupper. Italien er på alle måder vidunderlig – og landet er kendetegnet ved, at have ufatteligt mange muligheder for ekstraordinære oplevelser indenfor forholdsvis kort afstand.

Læs mere
image description

Thailand

CCMG har i mange år arbejdet koncentreret med Thailand som destination for firmaarrangementer. Få andre steder i verden får man så meget luksus og service i topklasse. I Thailand samarbejder vi selvfølgelig kun med de bedste agenter og hoteller.

Læs mere

Uanede muligheder i hele verden

CCMG har arrangeret firmaarrangementer i alle hjørner af verden. Alt kan lade sig gøre og oplevelserne er uanede. Vi oplever, at flere og flere virksomheder indser, at arrangementer uden for de vante rammer altid bibringer teamspirit, engagement og nye øjne på forretningsmæssige udfordringer. Om jeres ønske er Sydafrika, Hamborg eller Nordnorge, så er vi hos CCGM klar med rådgivning.