Thailand

CCMG har i mange år arbejdet koncentreret med Thailand som destination for firmaarrangementer. Få andre steder i verden får man så meget luksus og service i topklasse. I Thailand samarbejder vi selvfølgelig kun med de bedste agenter og hoteller.

Vi kan således tilbyde at arrangere møder, incentives, konferencer o.lign. overalt i dette mangfoldige land. Hvad med at begynde dagen i det flydende marked uden for Bangkok, opleve elefant trekking i den thailandske jungel, holde møde på en øde strand med fødderne i vandkanten. Alt er muligt og til priser du ikke vil tro er rigtige.

Kort om Thailand
Thailand ligger i den centrale del af den indokinesiske halvø. Landet har grænser til Burma (Myanmar), Laos og Cambodja. Thailand har tropisk klima med tre årstider, men kan besøges året rundt. Thailand har det hele – smilende og gæstfri befolkning, super klima, fantastiske shopping muligheder, og en anderledes og spændende kunst og kultur. Og så behøver vi ikke nævne fantastiske strande og bademuligheder….

Bangkok
Bangkok er hovedstaden i Thailand og har cirka 10 millioner indbyggere. Byen er et kæmpe kosmos af international business, lokale handlende, templer, madsteder og smilende lokalbefolkning. Byen har uanede muligheder for firmaarrangementer – både i forhold til imponerende faciliteter i forbindelse med møder og lign. Men også fordi, byen rummer så mange muligheder for oplevelser mellem møderne. Man bør fx opleve Grand Palace, Chinatown og Weekend markedet. Og selvfølgelig er shopping mulighederne i topklasse.