Italien

CCMG har omfattende erfaring i arrangementer i skønne Italien. Og vores lokale partnere er vant til at håndtere både små og meget store grupper. Italien er på alle måder vidunderlig – og landet er kendetegnet ved, at have ufatteligt mange muligheder for ekstraordinære oplevelser indenfor forholdsvis kort afstand.

Kort om Italien
Italien har det hele. Historie, gastronomi og et hav af seværdigheder. CCMG har mange professionelle kontakter i dette fantastiske land og kan således arrangere incentives, møder, konferencer, events og lign. overalt i Italien - også på øerne. Hvad med et toga party i Pompei eller en udflugt på Vesuv, galladinner midt i en historisk seværdighed, møde i et palads eller..

Italien har altid været stedet for afholdelse af incentives, møder og konferencer. Deltagere i arrangementer vil overalt i Italien finde moderne konferencecentre og smukke venues, ofte beliggende i helt specielle omgivelser.

Rom
Den evige by har lokket besøgende til sig i over 2.000 år, og den er stadigvæk én af de mest storslåede og romantiske byer i verdenen. Her findes grandiose attraktioner side om side med stemningsfuldt lokalt liv. Det gode liv koncentreret. Italiensk designershopping, lækker is, gastronomi, skummende cappuccino og udsøgt vin er bare nogle af dem.

Der findes ikke den by i verden med flere seværdigheder end Rom. At gå langs Via del Fori Imperiali, ned mod Colosseum, får alle til at tabe pusten. Men dette er kun en brøkdel af hvad byen har at tilbyde. Ud over den romerske arv, findes der også bydele fra middelalderen, torve af udsøgte dimensioner , farveglade markedspladser, og ikke at forglemme Vatikanet og Peterskirken.

Rom er den perfekte destination for incentives og konferencerejser – det bliver ikke mere storslået i nogen by!

Norditalien
Italien har det hele – og Italien er meget mere end Rom. I Norditalien finder du fantastiske Venedig, opera i Verona, shopping i Milano og Torino eller hvad med kulinariske oplevelser i Bologna og Parma? Måske kunne den ultimative drengedrøm om at køre Ferrari i supersportsvognens hjemby Maranello tæt på Modena være jeres næste incentive rejse?

Syditalien
Fra varme, smukke og skønne Sicilien med byerne Palermo, Taormina og Siracusa til det uspolerede Puglia med lange smukke strande eller hvad med Amalfikysten med Amalfi by, Positano, Sorrento og vidunderlige Capri - ganske tæt ved den dominerende storby Napoli. Syditalien har stadig mange minder om det gamle Italien med æselkærer, små familierestauranter og et liv i et mere roligt tempo end i Norditalien.

Hvis dit næste møde skal emme af historie og passion, så kunne Syditalien være et godt bud!

Kontakt os her, hvis du ønsker mere information.